Apartmani "ZORA" smješteni su u sklopu obiteljske kuće u mirnom dijelu malog ribarskog mjesta Tribunj uz samu obalu Jadranskog mora.
U objektu su smještena tri moderno uređena Apartmana s vlastitim parkingom, okruženi su zelenilom i opremljeni su s novim namještajem te sadrži skroz opremljenu kuhinju i kupaonice.
Svaki od njih ima terasu sa hladovinom tako da pružaju hladan i ugodan boravak tokom vrućih ljetnih dana.
Apartmani se temeljito čiste i pospremaju jednom tjedno. Dvije uređene plaže udaljene su 500 metara a trgovine i centar mjesta udaljeni 300 metara..
Loading...
Tribunj
Jadranskom magistralom prema Pirovcu, 15km od Šibenika, neposredno uz more smjestilo se malo ribarsko naselje Tribunj. Tipičan dalmatinski ambijent, zbijenih kamenih kuća i uskih kala, osim turistima zanimljiv je i umjetnicima koji ovdje pronalaze mir i nadahnuće. Gostima je na raspolaganju 1200 ležaja privatnih soba, apartmana i autokampova.
Istočno i zapadno od naselja uređeno je nekoliko plaža, prema stalnim mjerenjima, možda najčistijih na Jadranu.
U bogatom ugostiteljskom sadržaju ističu se tradicionalne trke magaraca, čime se nastoji očuvati ova autohtona životinja. Dodamo li svemu blizinu Murtera i Vodica, postaje jasno da je Tribunj mjesto odmora i potpunog zadovoljstva.
Apartmani “ZORA” Tribunj, Put Vodica 10 - vl. Emil Perkov - Tel:+385 (0)22 446 915
Mob: +385 (0)91 170 7289 - email: perkov.zora@gmail.com
Devizni račun: 2411006-3150326765
Apartmani Zora HR Apartmets Zora Appartements Zora Appartamenti Zora Apartmány Zora